1 Karolinas Kaos: Om att strosa runt i Prisma

Thursday, September 3, 2015

Om att strosa runt i Prisma

Hejsan! Igår var jag i skolan i ett par timmar, lunchade där med Challe och råkade samtidigt träffa Malin & Johi i matasalen, så vi tog en kaffe där med dem före vi for hem igen. Nå, efter att ha chillat hemma en stund blev Challe så rastlöst att han tyckte vi skulle hitta på nåt.

C: Men kan int vi gö nå nu?
K: Nå vad?
C: Nämen va som helst, vi far ti Prisma
K: Ti Prisma, va ska du dit? Vi ha ju just handla
C: Nå vi far o köp en stekspade
K: Men... Jaja.
Vi behövde faktiskt en ny stekspade eftersom vår förra gått sönder, men vilka normala människor hoppar i bilen och far hela vägen till Prisma bara för att ha något att göra? Nå, det gjorde vi åtminstone. Vi köpte lite smått och gott (några kryddiga lyxostar) och hittade även lite andra grejer vi behövde till köket (ett skärbräde). Det är något lite mysigt med att gå i affärer, även matvaruaffärer, tycker jag. Man kan ju hitta något spännande te eller någon lyxig tvål man bara måste ha... Känner ni också så eller är det bara jag?

Nåja, nu ska jag sluta skriva om stekspadar och göra lite nytta istället. Ska bl.a. iväg och låna en bok idag och borde börja läsa på en tent också, hipphurra.

2 comments:

  1. Känner exakt så! Brukar oftast handla vid prisma och prisma kommer alltid ha en speciell känsla över sig eftersom jag och min man kramades första gången vid böckerna och gick så "romantiskt" och höll varandra i handen genom gången med lamporna. Ja men alltså det är nog mysigt på nått sätt att gå där och se på allt det andra som man inte kollar varje gång man är dit som typ stekspadarna. Sen kan jag åka till Citymarket bara för att jag tycker dom har bättre utbud av rea barnkläder och för att dom alltid brukar ha handtvålar som luktar otroligt gott där ( till min besvikelse inte denna vecka).

    ReplyDelete
  2. Alltså exakt sådär va jag och Johnny oxå då de ännu va bara vi :DD vi Kuna en kväll fa o gå runt i prisma så där annars bara :D haha vet int vaför de så underhållande!

    ReplyDelete

Välj 'Namn/webbplats' för att kommentera. Webbplats måste inte anges, det räcker med ett namn.
Det går också att kommentera anonymt.
:) Jag svarar på kommentarer i egen blogg!