1 Karolinas Kaos: Familjen är allt

Wednesday, September 23, 2015

Familjen är allt

Helgen hemma i Jeppis var så mysig att jag tänkte visa upp ännu några bilder. Jag ska som sagt tillbaka dit i helgen också och ser redan fram emot det. Det är något speciellt med att åka hemhem när det börjar bli höst och vinter, jag vet inte vad det är. Här kommer nu några bilder utan  någon särskild ordning!

Mysbelysning i vardagsrummet. 

Moffa & Elvira diskuterar något.

Mammas lasagne är alltid mammas lasagne. 


Elvira & mamma 

Var och hälsade på mommo & moffa både på fredag och lördag. Här en bild från lördagen, då jag, mamma, Elvira och mommo satt och pratade om allt mellan himmel och jord i många timmar.  

På begäran visade mommo upp lite lakan och örngott från tiden då man ännu "brudade sig". Detta mönster är alltså sytt för hand - och det fanns MÅNGA såna här lakan i skåpen kan jag lova. Helt otroligt vilket handarbete!

Detaljer från mammas nya inredning i vardagsrummet. 


På söndag skulle pappa och moffa till Vasa och titta på VPS - Jaro, så det passade ju bra att jag följde med dem eftersom jag ändå skulle till Vasa. Slutade tyvärr med förlust åt Jaro, men alltid kul med derby ändå!

Jag är så lyckligt lottad som får ha så många underbara människor i mitt liv. Det är nog en av de största orsakerna att jag ofta besöker Jakobstad, att familjen är det bästa och viktigaste jag har och jag vill träffa dem så ofta det bara går. Därför har jag väldigt blandade känslor angående livet efter studierna. Visst skulle jag kunna flytta längre bort för att kanske lättare få jobb, för att få lite miljöombyte osv... Men alla nära och kära finns ju här. Det är här jag trivs bäst.

No comments:

Post a Comment

Välj 'Namn/webbplats' för att kommentera. Webbplats måste inte anges, det räcker med ett namn.
Det går också att kommentera anonymt.
:) Jag svarar på kommentarer i egen blogg!