1 Karolinas Kaos: Det är mycket nu!

Wednesday, September 9, 2015

Det är mycket nu!

Känner mig lite stressad för tillfället. De två senaste dagarna har varit riktigt långa, med skoldagar från morgon till eftermiddag. Föreläsningar, besök till Tritonia, tentläsning, grupparbeten, seminarium, infotillfällen... Det har varit mycket på gång helt enkelt. På bara några dagar har desutom ca tio deadlines dykt upp från ingenstans - och så var det ju den där tenten på fredag. Lagom kul att sätta sig ner och plugga när man kommer hem efter en lång skoldag, men men, det måste göras! Tack för allt pepp förresten, vi ska hålla tummarna att det ordnar sig nu!

Så här peppad är jag...

Till råga på allt är jag fortfarande sådär semi-sjuk med en förkylning som vägrar ge med sig. Är HELT utmattad varje morgon, har en ögoninflammation som verkar komma och gå, är ständigt täppt i näsan, har jätteont i halsen, hostar som en gammal rökare - ja ni vet hur det är. Så imorgon ska jag till Studenthälsan och jag hoppas nästan på att få antibiotika. Egentligen skulle jag bara direkt vilja operera bort mina tonsiller, de ställer ändå bara till med problem. Men jag vet inte när jag ska ha tid att göra det, jag har hört om de som varit sängliggande en vecka efter operation... Låter ju fruktansvärt.

Just nu ser jag bara fram emot fredag eftermiddag när jag skrivit tenten och går ut från salen med känslan "YES, jag klarade det!". Om jag föreställer mig den situationen tillräckligt mycket kanske den blir verklighet, eller hur var det attraktionslagen fungerade nu igen?

2 comments:

Välj 'Namn/webbplats' för att kommentera. Webbplats måste inte anges, det räcker med ett namn.
Det går också att kommentera anonymt.
:) Jag svarar på kommentarer i egen blogg!