1 Karolinas Kaos: 16092015

Wednesday, September 16, 2015

16092015

Dagarna rullar på, jag bockar av den ena deadlinen efter den andra och känner att det mesta flyter på bra nu. Idag har jag varit på en lektion och en föreläsning, det mesta handlar om kandidatskrivande just nu. Det känns lite stressigt att tänka att man borde klämma fram en avhandling ännu detta läsår, men samtidigt har jag vetat vad jag ska skriva om ända sedan jag började på PF, så det ska egentligen bli ganska roligt att äntligen ta itu med. 

Just ja, jag fick svar från Studenthälsan angående mitt svalgprov... och det var negativt. Jahapp. Så jag har inget fel, jag är bara lite förkyld och gnällig tydligen. Ändå har jag ondare i halsen idag än nångång under dessa tre förkylningsveckor hittills. Jag kan knappt svälja, och så har jag såna där mysiga fläckar i halsen (men det är tydligen inte angina?!). Det är väl något segt virus som bara måste vilas bort, så jag försöker proppa i mig en massa virushämmande och immunförsvarshöjande grejer i hopp om snabb återhämtning. Hade varit lättare med en antibiotikakur känner jag. Vem vet hur länge det här tänker hålla i sig liksom. Men nåja, nog pratat om sjukdomar...


Ikväll lyxade vi till det lite i matväg hemma hos oss: lövbiff av nöt, mustapekkasås, klyftpotatis och morot i ugn och en enkel sallad till. Så otroligt gott! Jag fixade potatisen och Challe ordnade köttet och resten rörde vi ihop tillsammans. Tycker det är något av det mysigaste i vardagen, att laga mat tillsammans. Nu är vi bänkade i soffan, jag har precis gjort klart en skoluppgift och Challe håller på med sitt Final Fantasy som jag nämnde tidigare. Imorgon är det den sista skoldagen för den här veckan och på fredag kommer syrran på besök, så då blir det besök till hemstaden!

Ha en mysig onsdagskväll, nu börjar Paradise Hotel! (Som är helt skit i år...?)

2 comments:

  1. ja satt också just å tänkt att Paradise Hotel faktiskt int ha vari nå bra i år, hittills iaf

    ReplyDelete

Välj 'Namn/webbplats' för att kommentera. Webbplats måste inte anges, det räcker med ett namn.
Det går också att kommentera anonymt.
:) Jag svarar på kommentarer i egen blogg!