1 Karolinas Kaos: Playstation, skumpa och 22k guld

Monday, August 10, 2015

Playstation, skumpa och 22k guld

I helgen har vi varit i Vasa! I fredags bilade jag och Challe söderut direkt efter jobbet och for inte tillbaka till Jeppis förrän igår kväll. Nu är man alltså uppvilad och redo för den sista jobbveckan hemma i Jakobstad för den här sommaren. Jag kan inte förstå att tiden har gått så snabbt, de här månaderna har bara flugit iväg. I helgen flyttar vi tillbaka till Vasa igen och sen väntar ett par veckor semester, varav en som sagt kommer att spenderas i Turkiet.

Blue Nun, extremt fancy ;)

På fredag for Challe med sina kompisar till Strampen samtidigt som Johi kom hem till oss för lite umgänge (läs PlayStation-spelande och öldrickande). Vi korkade en skumpa som innehöll 22k guld och kände oss superfancy med våra nätta glas framför tv:n haha. Efter ett tag kom pojkarna tillbaka en stund och sen gick vi tillsammans med dem till O'Malley's och Ollis. Det var typ tre andra människor på Ollis p.g.a. konstens natt på torsdag, lol.

Lite snaps från helgen!


Resten av helgen har vi bara tagit det lugnt, sett Premier League-premiären, lagat god mat, tittat på tv-serier och varit ute på långpromenad. Jag började dessutom läsa ännu en bok före jag läst ut de andra jag påbörjat, den här gången Sophie Kinsellas Nya kontakter. Jag får ta med alla halvlästa böcker på resan och förhoppningsvis läsa ut dem på stranden. Ha nu en skön måndag så hörs vi!

No comments:

Post a Comment

Välj 'Namn/webbplats' för att kommentera. Webbplats måste inte anges, det räcker med ett namn.
Det går också att kommentera anonymt.
:) Jag svarar på kommentarer i egen blogg!