1 Karolinas Kaos: Ö N S K A S H Y R A: bord och stolar till trädgårdsfest!

Wednesday, July 1, 2015

Ö N S K A S H Y R A:
bord och stolar till trädgårdsfest!

Nu kära människor behöver jag er hjälp. Vi skulle behöva få tag på bord till en trädgårdsfest, men vet inte riktigt vart vi ska vända oss. Har ni någon aning om vart man skulle kunna vända sig? Eller kanske du råkar ha ett långbord i förrådet som du kan tänka dig att hyra ut en kväll? Det är fråga om 85-årskalas så borden skulle garanterat återfås i samma skick som före de hyrdes ut ;)

Vi ska ordna ett kalas som är planerat att vara utomhus i trädgården och alltså på gräsmatta. Som mest blir det ca 20 personer, så vi behöver antingen flera bord i samma höjd eller ett längre bord. Tillhörande stolar/bänkar skulle underlätta, men borden är nästan viktigast. Festen hålls lördagen den 11:e juli. 2015, obviously.


De behöver inte ens vara fina eftersom vi har planerat att ha en duk över borden oavsett. Så om ni har några tips på var man kan få tag på bord i Jakobstads- och Pedersörenejden, vänligen skriv en kommentar på detta inlägg eller kontakta mig på karolinakjld@gmail.com. Skulle vara så tacksam för tips!

2 comments:

  1. Löns kanske att kolla med närmaste UF-lokal? :) Där brukar det alltid finnas långbord och stolar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ingen dum idé, tror jag vet vart vi ska vända oss nu! :)

      Delete

Välj 'Namn/webbplats' för att kommentera. Webbplats måste inte anges, det räcker med ett namn.
Det går också att kommentera anonymt.
:) Jag svarar på kommentarer i egen blogg!