1 Karolinas Kaos: Storstädning och sommarflytt till Jakobstad

Saturday, June 13, 2015

Storstädning och sommarflytt till Jakobstad

Hejsan! Tusen tack för alla era svar angående bloggkameror, ni får gärna fortsätta kommentera, för jag lär nog inte köpa någon inom de närmsta veckorna ändå. Det finns mycket att tänka över inför ett kamera- eller objektivköp, så era åsikter uppskattas jättemycket!

Igår bestämde vi oss för att sommarstäda hela lägenheten och sen åka iväg mot Jakobstad. Det var skönt att få det gjort nu så är det trevligare att komma tillbaka sen. Vi rensade ur kylskåpet, torkade damm i varje vrå, sorterade kläder... Ja, allt sånt där som man kanske inte orkar göra riktigt varje vecka. Så nu är vi tillbaka i Jakobstad och börjar jobba på måndag, härligt!

Började ändå dagen med podd och kaffe!

Frukost med familjen imorse 

GoGreens kokosdryck! Säkert jättehälsosam, men smakade helt ärligt inget vidare hehe...

Nu ska jag gå ut på gården och sitta i solen en stund, och om en timme börjar sändningen från det kungliga bröllopet i Sverige, det får man ju inte missa! Vad som händer ikväll är ännu oklart, får se vad vi hittar på. Jag skulle vara sugen på något biläventyr, men vet inte vem jag ska lura med mig... Nu ska jag kila iväg, ha en fin lördag så hörs vi!

6 comments:

  1. Mommo är ett säkert kort vad bilturen anbelangar... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha sant, sku måst hör me henne ;)

      Delete
  2. ÅH välkommen till Da City för sommaren ;)

    ReplyDelete
  3. Tänkte fråga hur kokosdrycken smakade när jag såg den på bild. Men nu kom ju svaret redan. Smakar den jättemycket kokos?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nja, den smakar inte så mycket alls, det var det som var det konstiga. Väldigt svårt att förklara, men den var lite blaskig i smaken samtidigt som den kändes tjockare än vanlig mjölk. Inte alls så söt och god som man skulle kunna tänka sig. Men det här är ju bara min åsikt! :)

      Delete

Välj 'Namn/webbplats' för att kommentera. Webbplats måste inte anges, det räcker med ett namn.
Det går också att kommentera anonymt.
:) Jag svarar på kommentarer i egen blogg!