1 Karolinas Kaos: Snusgrossen & Ikea

Saturday, February 7, 2015

Snusgrossen & Ikea

God kväll allihopa! Är jag den enda som sitter hemma och nöter soffa ikväll? Nåväl, inte mig emot. Igår var en lång dag minsann. Väckning 04:45, start från Vasa 06:00 och tillbaka hemma kl. 23:00! 

Första pausen.

Hade sovit som en gris fram till första pausen, tog en kaffe och somnade sedan om som en stock igen. Kul resesällskap jag är! 

Vi började närma oss.

First stop: Snusgrossen.

Sedan: Ikea!

Nöjda och glada styrde vi kosan hem igen och var tillbaka till Vasa nångång vid 23-tiden. Gissa om vi sov gott inatt?

Besöket på Ikea gick riktigt smidigt eftersom jag hade kollat upp alla produkters hyll- och facknumror på förhand, så det var bara att gå och plocka åt sig. Själva besöket inne i butiken gick också rätt snabbt eftersom jag visste precis vad jag skulle ha. Skönt! Vi hade en riktigt lyckad roadtrip med andra ord. 

Idag har Challe monterat ihop ett bord och tillsammans plockade vi sen ihop Kallax-hyllan. Till sist har jag också knåpat ihop en klädställning, så vi har alltså varit riktigt produktiva idag! Imorgon ska vi hänga upp vägglamporna i sovrummet - jag är kär i dem, de är så förbannat snygga och så otroligt jag (eller vi, Challe godkände nog dem hehe)... Bilder på allt det här kommer förmodligen att läggas upp på bloggen imorgon.

Ikväll lagade vi tacos (sällan) och nu gör jag absolut ingenting. Night night!

No comments:

Post a Comment

Välj 'Namn/webbplats' för att kommentera. Webbplats måste inte anges, det räcker med ett namn.
Det går också att kommentera anonymt.
:) Jag svarar på kommentarer i egen blogg!