1 Karolinas Kaos: Blogga om träning?

Monday, February 2, 2015

Blogga om träning?

Förra veckans träning:

Tisdag: 30 min löpband + ben/rumpa
Torsdag: rygg, axlar, armar, mage
Söndag: 5 km promenad

En dag utanför le gym.

Jag tänker inte börja skriva upp "1 km gång in till stan, sen 1 km gång till en kompis", utan om jag skriver upp motion så är det när jag verkligen varit ute och gått just av motionssyfte. Men frågan är: vill ni alls ha träningsinlägg, eller ska jag bara skippa dem helt?

10 comments:

 1. Replies
  1. Aj aj, du är den enda hittills som röstat på det alternativet ;)

   Delete
 2. Skippaaaaaa, alla bloggare spammar om träning just nu. Tycker det är det tråkigaste som finns att läsa om. Meen det är min åsikt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sant, det är mycket "hets" överallt, men så skulle det aldrig bli här på bloggen. Men jag håller egentligen med dig, jag brukar inte orka läsa träningsinlägg alls... Så vet inte varför jag skulle blogga om det själv då heller ;)

   Delete
 3. Skippa!!! Så fruktansvärt tråkigt att läsa om. Finns mängder av träningsbloggar redan och jag läser inte en enda.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samma här, jag läser inte en enda. Men det här skulle nog aldrig bli en träningsblogg eftersom jag inte tränar så ofta hehe.

   Delete
 4. heheheeee... jag tänker säga skippa ;) din blogg e så fantastiskt bra utan träningsinläggen ;) xxx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi tack Kajsa, ska si hu ja gör ;) finns nog en risk träningsinläggen skippas.

   Delete
 5. Just såna här inlägg, där man räknar upp sin träning, är kanske inte de mest intressanta. Men samtidigt är det nog roligt att ibland läsa om hur någon annan resonerar kring träning och speciellt de gånger man själv har upplevt positiva eller negativa grejer kring motion så är det antingen en igenkänningskänsla, ett pepp eller bara roligt att läsa. Det är ju förstås upp till var och en vad man skriver och hur man skriver.

  Motion och träning är en del av min vardag, men inte den del som framkommer mest i bloggen. Fast jag ibland skulle vilja skriva mer om det. Det går i perioder helt enkelt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Håller med dig! Men eftersom många skriver just såna inlägg var jag ändå tvungen att fråga, att FINNS det faktiskt någon som tycker det är intressant haha! Tror jag håller träningsdagboken för mig själv, men kanske berättar om det varit något extra kul eller jobbigt kring träningen. Får se, det där brukar nog falla sig naturligt ;)

   Delete

Välj 'Namn/webbplats' för att kommentera. Webbplats måste inte anges, det räcker med ett namn.
Det går också att kommentera anonymt.
:) Jag svarar på kommentarer i egen blogg!