1 Karolinas Kaos: Mordbrand i Vasa inatt

Saturday, January 24, 2015

Mordbrand i Vasa inatt

Inatt drömde jag att Vasa och Jakobstad brann ner, folk mördade varann på gatorna och det låg sönderkrossade människolik längs gatorna och det regnade blod från himlen. Mysigt va. Vaknade med pulsen på 200, kände riktigt hur hjärtat höll på att hoppa ur bröstet på mig. Jag drömmer jättesällan mardrömmar, men inatt var det tydligen dags. Konstigt, eftersom jag inte alls känner mig stressad eller nåt. Nåja, jag fick mina 8h sömn åtminstone, heh.

Kaffe med tjejerna i onsdags // I torsdags städade jag (oöverdrivet) i 10h - nu skiner varje vrå i hela lägenheten // En selfie från veckan // På kaffe igår med Sara och Emelie. Sara bjöd på helt underbara cupcakes!!

Annars har jag haft en riktigt skön vecka med mycket punkter på schemat! Igår efter kaffebjudningen hos Sara var jag till optikern på synundersökning (mer om det sen!) och på kvällen fick dessutom jag och Challe besök, så efter det somnade jag ganska genast. Nu ska jag så småningom gå iväg till jobbet, men jag jobbar bara 2-3h idag. Efter det ska jag gå en sväng på stan och ikväll ska jag på inflyttningsfest. Är riktigt taggad! Hoppas ni får en skön lördag!

1 comment:

  1. Obehaglig dröm du hade. O.o Jag drömde att jag städade alla mina syskons rum, i natt! Haha :D
    Mysig vecka du hade det! :)
    http://finlandsgullet.wordpress.com/

    ReplyDelete

Välj 'Namn/webbplats' för att kommentera. Webbplats måste inte anges, det räcker med ett namn.
Det går också att kommentera anonymt.
:) Jag svarar på kommentarer i egen blogg!