1 Karolinas Kaos: Knäckig äppelpaj

Wednesday, January 28, 2015

Knäckig äppelpaj

Här kommer nu receptet på äppelpajen jag bakade häromdagen! Superenkelt och supergott!


  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Skala, kärna ur och skiva äpplena (ca ½ cm breda skivor) och lägg dem sedan i den smorda formen.
  3. Blanda smält smör, havregryn, socker, sirap, vetemjöl, bakpulver och mjölk i en bunke. Häll sedan ut smeten över äpplena. 
  4. Sätt in formen i ugnen i ca 30 minuter tills ytan fått en knäckig färg.
  5. Servera med glass eller vaniljvisp.

♥ ♥ 

2 comments:

Välj 'Namn/webbplats' för att kommentera. Webbplats måste inte anges, det räcker med ett namn.
Det går också att kommentera anonymt.
:) Jag svarar på kommentarer i egen blogg!