1 Karolinas Kaos: Ordning och reda i datorn

Sunday, December 21, 2014

Ordning och reda i datorn

Ett av mina nyårslöften var ett jag skulle börja vara lite mera ordningsam och åtminstone i min dator syns det att jag lyckats med det! Förr var det ett enda stort bombnedslag och alla bilder låg huller om buller hur som helst. Nu har jag pedantiska mappsystem så att det i princip inte går att slarva bort något. Jag är så nöjd!


Förutom att jag delat in bilderna från 2014 i månader har jag även fler mappar inne i månaderna, som t.ex. "Pampasveckan, Zackes konfirmation, Montazami i Jakobstad" osv. Dessutom har jag en mapp som heter "Till bloggen", nå där däremot är det lite mer stökigt. Men det är alltså dit jag sätter såna bilder som den här ovan. På datorn har alltså mitt nyårslöfte funkat, men IRL, nja, jag vet inte... Jag har åtminstone inte tappat bort min plånbok i år (heja mig!!), det brukade annars vara standardgrej för mig att göra typ en gång i halvåret haha... 

Jag tänkte börja gräva igenom dessa mappar nångång snart och kanske kommer det upp en liten årsresumé här på bloggen i form av en bildbomb från det gångna året.

No comments:

Post a Comment

Välj 'Namn/webbplats' för att kommentera. Webbplats måste inte anges, det räcker med ett namn.
Det går också att kommentera anonymt.
:) Jag svarar på kommentarer i egen blogg!