1 Karolinas Kaos: Ett sprängande huvud i en tomteverkstad

Tuesday, December 16, 2014

Ett sprängande huvud i en tomteverkstad

Gaaah! Jag har haft en sån fruktansvärd migrän hela dagen idag - alla inlägg på bloggen har varit tidsinställda för jag har inte ens kunnat vara nära en dator idag. Vaknade med sprängande huvudvärk och tog genast en migräntablett för att orka fara in till stan som jag och C hade planerat. Det här var enda dagen som båda hade tid att handla julklapper, så det var ett måste helt enkelt.


De tre timmarna i stan gick smärtfritt, vi visste precis vad vi skulle ha och vi hade en checklista att kryssa av. Dessutom höll sig huvudvärken faktiskt undan ett tag. När jag kom hem somnade jag i en timme, men när jag vaknade hade huvudet gjort uppror mot mig igen. Det är som att migränen blir starkare när jag slappnar av och "tillåter" det att ske. Jag lyckades trots allt paketera några paket ikväll, men nu håller mitt huvud på att trilla av igen.

Läkaren jag gick till senast skrev ut Voltaren som migränmedicin till mig, vilket inte alls fungerar, åtminstone för mig. Så jag måste nog uppsöka läkare snart igen, för så här orkar jag inte ha det... Men hörni, nu ska jag sluta klaga för idag, gå och lägga mig och hoppas på att migränen är borta imorgon!

No comments:

Post a Comment

Välj 'Namn/webbplats' för att kommentera. Webbplats måste inte anges, det räcker med ett namn.
Det går också att kommentera anonymt.
:) Jag svarar på kommentarer i egen blogg!