1 Karolinas Kaos: You know what really grinds my gears?Ouppfostrade, respektlösa människor.

Monday, November 3, 2014

You know what really grinds my gears?
Ouppfostrade, respektlösa människor.


Idag när jag klev in i bilen märkte jag att backspegeln på höger sida var trasig. Eller inte bara trasig, den var helt borta. Jag stod parkerad med bilens högra sida mot trottoaren, vilket betyder att ingen kan ha råkat köra in i bilen... Däremot har någon gått förbi bilen och tyckt att den ska "vara rolig".


Ingen lapp, ingen spegel på marken, ingenting. Nån har alltså gjort detta helt avsiktligt. Jag blir så arg och ledsen. Vem gör sånt här? Varför gör folk sånt här? Vad får man ut av att göra en sån här sak? Det är så respektlöst och trist, jag förstår inte varför man vill göra så här mot någon. Hoppas du som gjorde detta sover dåligt om nätterna.

2 comments:

  1. Så otroligt ledsamt och respektlöst! Samma sak gäller ju i artikeln om de 60 st repiga bilarna (http://online.vasabladet.fi/Artikel/Visa/41510). Så otroligt barnsligt att någon ska göra så! Tänk att det finns sådana människor som med flit vill förstöra för andra. Man blir så förbannad!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Den nyheten hade jag faktiskt missat! Det är ju förjävligt att det finns folk som håller på sådär. Helt oförståeligt, man undrar ju faktiskt vad det är för typer som gör sånt!

      Delete

Välj 'Namn/webbplats' för att kommentera. Webbplats måste inte anges, det räcker med ett namn.
Det går också att kommentera anonymt.
:) Jag svarar på kommentarer i egen blogg!