1 Karolinas Kaos: Helgen i bilder & två filmtips

Sunday, November 2, 2014

Helgen i bilder & två filmtips

Godkväll allihopa! Vi kom tillbaka till Vasa ikväll efter en skön helg hemma i Jeppis. Jag har inte gjort något särskilt alls i helgen, därav också tystnaden här på bloggen. Tänkte att jag lägger upp några bilder och så får det räcka med det.

Försenade födelsedagspresenter av syster 

Från min lilla promenad i lördags.


Snabbmatstips i Jeppis: vi blev sugna på pizza och bestämde oss för att testa på Midas. Det var riktigt gott och prisvärt - familjepizzan var enorm! Dessutom var vi väldigt nöjda med kundbetjäningen. Kommer definitivt att besöka igen.

Mina fina syskon idag när vi kollade fotboll. Ja, hela min familj inkl. jag och min pojkvän håller på Manchester United. Slutade dessvärre med förlust idag... Järnspikar osv.


Avslutningsvis två filmtips. Jag tvingade syrran och mamma att se Maleficent med mig i fredags. Jag hade sett den innan och jag vet att de aldrig skulle ha sett den om inte jag hade tjatat på dem, men de gillade den (nästan) lika mycket som jag faktiskt. Jolie är som klippt och skuren för rollen som Maleficent. Himla bra film! Igår tittade vi på Ratatouille, en helt underbar film som jag sett flera gånger förr, men aldrig tröttnar på. Disney blir man aldrig för gammal för!

1 comment:

Välj 'Namn/webbplats' för att kommentera. Webbplats måste inte anges, det räcker med ett namn.
Det går också att kommentera anonymt.
:) Jag svarar på kommentarer i egen blogg!