1 Karolinas Kaos: Sminktips

Tuesday, July 22, 2014

Sminktips

Hur gärna jag än skulle köpa smink från märken som YSL, Dior, Chanel osv, skulle jag som studerande aldrig komma på tanken att sätta pengar på märkessmink. Därför tänkte jag idag tipsa om några budgetalternativ som håller en hög standard med tanke på sitt pris. 


1. Lumene - Truly Bold and Curly mascara
Jag har ingen särskild favoritmascara, jag byter märke lite hela tiden. Förr använde jag bara Max Factors 2000 calorie, men jag tröttnade på den efter en stund och har sedan dess försökt hitta en ny favorit. Den här Lumene-mascaran har jag ändå varit jättenöjd med!

2. Rimmel - London Colour Rush quad eye shadow
Min första ögonskugga jag någonsin var Rimmel och jag har varit en trogen användare sedan dess. Rimmel är billigt och bra.

3. Rimmel - Exaggerate eye liner
Samma sak här - jag har testat många olika eye liners men den här är överlägset bäst. Jag älskar att penseln är hård så att den inte klottar så mycket. Håller hur länge som helst också.

4. Rimmel - Eyebrow pencil
Hållbar, prisvärd, helt super. Jag behöver inget annat än den här till mina ögonbryn.

5. Lumene - CC Cream 6 in 1
Det bästa i foundationväg jag någonsin testat. 6 in 1: foundation, concealer, primer, illuminator, long wear och spf 20. Tunn, men ändå täckande, känns lätt på huden och blir inte som en kaka. Håller dessutom bort glansig hy.

6. Lumene Natural Code skin perfector, powder makeup
Den är täckande, men täpper inte till porer. Fungerar utmärkt även utan foundation under. Fungerar också som highlighter. Jag har varit urnöjd med det här pudret!

7. H&M läppstift
Jag använder sällan läppstift, men när jag gör det brukar jag vara nöjd med H&M:s eget märke, som har en massa olika söta färger. Håller bra och är definitivt prisvärt!


Har ni några tips att dela med er av? 

No comments:

Post a Comment

Välj 'Namn/webbplats' för att kommentera. Webbplats måste inte anges, det räcker med ett namn.
Det går också att kommentera anonymt.
:) Jag svarar på kommentarer i egen blogg!