1 Karolinas Kaos: JakobsDagar2014: KAJ & terrasshäng

Sunday, July 27, 2014

JakobsDagar2014: KAJ & terrasshäng

Med en fantastisk helg bakom oss börjar Jakobs Dagar 2014 nu lida mot sitt slut. Helgen har varit så underbar och jag har en massa bilder att visa er! Jag kommer att dela upp inläggen så att fredagen och lördagen får varsitt inlägg (Priden kommer också att få ett eget inlägg) eftersom inlägget skulle bli så jobbigt långt annars.

Fredagen spenderades i Sandsund tillsammans med Milja och Jan. Vi grillade, drack lite vin och njöt (stektes) i kvällssolen. Termometern visade 29 grader i skuggan. Lite senare kom också Madde och Emil dit eftersom de också var på väg in till stan för att se KAJ senare.


Jan och Milja, sötisar!


I Skolparken var det som sagt otroligt mycket folk, jag har aldrig tidigare sett något liknande under en spelning där. KAJ var som väntat helt suveräna, såna underhållare de är alltså! De gjorde ett taktiskt drag och spelade förstås de mest kända låtarna allra sist. Men det var värt väntan! De flesta av deras låtar är ju sist och slutligen skitroliga. Bodil twista me beinprotes samt Pablos frestelse är två nya favoriter.

Milja, jag, Lizette, Madde


Våra gubbar.

Sen gick vi till Netti och trängdes med resten av Jakobstad.

I ett desperat försök att hitta någonstans att sitta ner gick vi vidare till Stadshotellets terrass, men tji fick vi. Hur som helst fick en trevlig kväll i goda vänners lag och bestämde oss för att ta på nytt nästa dag!


No comments:

Post a Comment

Välj 'Namn/webbplats' för att kommentera. Webbplats måste inte anges, det räcker med ett namn.
Det går också att kommentera anonymt.
:) Jag svarar på kommentarer i egen blogg!