1 Karolinas Kaos: Känslan efter att man övervunnit en rädsla

Wednesday, April 16, 2014

Känslan efter att man övervunnit en rädsla

Idag är jag uppe med tuppen minsann. Alarmet ringde 06:30 och jag har redan hunnit dricka morgonkaffet och allt det där. Älskar såna här stunder på morgonen - att bara sitta och ta det lugnt före skolan. 

Igår när jag vaknade var jag stressad över musikgenrepet, tusen skolarbeten som fortfarande ska göras i vår, att jag sovit bara några timmar osv osv. Är det inte konstigt hur alla möjliga små problem blir otrolig stora när man har en dålig dag? Dessutom hade jag haft en mardröm om att jag gjorde bort mig totalt på radion. Först hittade jag inte dit, kom för sent och sen fick jag inte ur mig ett ord. Hemskt! Mardrömskänslan hängde med mig hela dagen - det var en stressig dag helt enkelt. Ända tills efter jag varit med i radion och kände att det ändå gick ganska bra.  (Tack för alla fina kommentarer jag fått, mestadels privat, det gläder mig otroligt mycket.)

Jag är otroligt självkritisk, vilket jag tror att är på gott och ont - mer ont faktiskt. Men jag jobbar på det hela tiden. (Minns ni mitt nyårslöfte? Idag är jag uppe i 106 saker, det trodde jag inte alltså!) Jag övervann helt klart en rädsla igår. Och känslan efteråt är helt otrolig, när man ännu i sista minuten tänker: "Nej, jag skiter i det här, jag klarar inte av det!", men så tar man sig i kragen och bara gör det. Och märker, wow, jag överlevde ju. Så idag vaknade jag istället upp med känslan att jag är bäst i världen ungefär. Ska hoppas det får hålla i sig en stund.

Så hörni, ta tjuren vid hornen, face your fears, what doesn't kill you makes you stronger. Små utmaningar, stora utmaningar - spring inte ifrån dem! Nu kommer jag inte på fler klyschor så med detta önskar jag er en riktigt trevlig onsdag!

Osminkad, sjukt trött och jätteglad.

No comments:

Post a Comment

Välj 'Namn/webbplats' för att kommentera. Webbplats måste inte anges, det räcker med ett namn.
Det går också att kommentera anonymt.
:) Jag svarar på kommentarer i egen blogg!