1 Karolinas Kaos: Karar!

Tuesday, March 18, 2014

Karar!

Killar är inte kända för att vara så duktiga på att prata om känslor eller att förklara vad de vill. Inte kan de sms:a heller. De flesta av oss har varit i situationen då man undrat: "Vad MENAR han riktigt?", "Vad VILL han egentligen?", "Spelar han svår eller är han bara inte intresserad?". 

Nå, ni karlar ställer till så mycket problem att det nu finns en egen hemsida bara för det här. Man får skicka in sitt "problem" och sen får folk rösta och kommentera. Haha, problem solved! Eller? Kanske man bara skulle börja prata lite öppnare, våga fråga och ta för sig lite. Men ändå, skitkul grej tycker jag. 

Hoppas alla förstod att jag skrev detta med en nypa salt, jag säger inte att vi kvinnor är så rakt på sak och ärliga alla gånger heller. Till exempel - vem av oss tjejer har inte friendzonat nån nångång utan att liksom låtit honom få veta det...?

2 comments:

  1. Haha, sjukt kul ju! Vore ju kul att skicka in något av sina "problem" bara för att se vad folk svarar liksom. Och SÅ sant det där med att alla brudar friendzonar och bara "råkar" glömma att underrätta killen om saken... HAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha ja faktiskt, sku ja ha visst dehär när ja va singel sku ja nog ha testa tror ja :D jamen precis, exakt så e de...!

      Delete

Välj 'Namn/webbplats' för att kommentera. Webbplats måste inte anges, det räcker med ett namn.
Det går också att kommentera anonymt.
:) Jag svarar på kommentarer i egen blogg!