1 Karolinas Kaos: Midsommar 2013

Tuesday, June 25, 2013

Midsommar 2013

Som alla vet är det tradition att paddla i ån i Forsby på midsommarafton - det årliga Rubberboat Run. Även i år hoppade många tappra paddlare ner i sina gummibåtar redan vid 12-tiden.

Dock stod landkrabborna Karro, Challe och Elin över paddlingen i år igen. Vi höll oss vid fotbollsplanen, korkade upp vid 14-tiden. Solade. Pratade skit. Bara njöt.

Runt 18-tiden hade alla paddlare kommit i land. Några blödde, några var packade, några hade tagit en simtur, men alla var vid liv och på gott humör. Snabbt hoppade de in i bastun och värmde sig.

Kvällens wtf - två okända killar dök upp som i princip första personer på plats. "Vem fan är det där?"... Visade sig att Elin hade sålt öl till dem (hon jobbar vid Citymarket) dagen innan. Fair enough, tänkte vi och välkomnade dem.

Kvällens musik - mina skivor från 2007 som dunkade i högtalarna.

Kvällens bästa - helt klart solen (dagen före och efter regnade det, vilken tur!), sällskapet, maten (skulle kunna äta ihjäl mig på grillmat på sniskan). Och så den kalla ölen förstås. Hehe.


Kvällens irritationsmoment - ett par som blev lite för till sig och var tvungna att ockupera toaletten i 15 minuter då jag var som mest trängd. 

Kvällens spel - ölkubb, ölfotboll, ölfrisbee, ölkortspel... Öl-whatnot.


Kvällens skratt - Puffen som kör runt i bara handduk på mopo. Puffen tappar handduken och skrattar ihjäl sig.

Kvällens skratt nr 2 - Elin duschar efter bastun. Jag säger att hon ska rätta till biknin för att undvika en nipslip. Hon rättar till så pass mycket att hon råkar dra ner hela bikiniövredelen. Killen bredvid verkade åtminstone kunna dö lyckligt!
När munsalaborna börajde springa runt som Gud skapade dem bestämde jag 
att det var dags att styra kosan mot stan, där Malin hade ställt till med fest!


Lite suddiga bilder men nåja!

Kvällens nostalgi - Att festa med nästan alla mina tjejer igen. 
Samt valsen på bordet vid Malins, till "Han tog av sig sin Kavaj".Kvällens mys - Gick hem vid 3-tiden och stannade en stund vid favvostället i Gamla hamn.
Alltid så skönt att bara sitta där och göra ingenting. 


Midsommar 2013 over and out, tack och förlåt!

No comments:

Post a Comment

Välj 'Namn/webbplats' för att kommentera. Webbplats måste inte anges, det räcker med ett namn.
Det går också att kommentera anonymt.
:) Jag svarar på kommentarer i egen blogg!